Pers

Pers

Persberichtenarchief

 

Wilt u toekomstige persberichten van Wageningen45 ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar [email protected]. Wij voegen u dan toe aan onze verzendlijst.

Accreditatie Bevrijdingsevenement Wageningen 4 en 5 mei

Pers kan accreditatie aanvragen via het aanvraagformulier. Na ontvangst en goedkeuring van de aanvraag ontvangt u zo spoedig mogelijk uw perspas en polsbandje.

U kunt via de accreditatieaanvraag kenbaar maken of u wenst gebruik te maken van de extra faciliteiten zoals een parkeerplaats of internet (in perscentrum).

Nieuws en social media

Voor een overzicht van ons nieuws verwijzen wij u naar onze nieuwspagina. Volg ons ook via onze social mediakanalen.

Facebook Wageningen45
Facebook Bevrijdingsfestivalgld
Twitter Wageningen45
Instagram Bevrijdingsfestivalgelderland

Vermelding, taggen en delen

Alle activiteiten op 4 en 5 mei in Wageningen welke worden georganiseerd door Wageningen45, vormen gezamenlijk: Bevrijdingsevenement Wageningen. We stellen het op prijs dat onze online berichten gedeelt of ‘getagt’ worden met de volgende hashtag: #BEW [afkorting jaartal], dus #BEW18.

Vragen/informatie

Heeft u vragen over de persaccreditatie of het programma? Neem dan gerust contact op met Wageningen45, Maartje van Zadelhoff–Roelofs via telefoonnummer (0317) 492 673 of via e-mail.

null

Herdenken

In Nederland herdenken wij op 4 mei de militaire en burgerslachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog en latere missies van Nederlandse militairen.

null

Vieren

Op 5 mei vieren we dat we in Nederland in vrijheid leven.

Foto wereldgesprek

Educatie

Wageningen45 zet zich in als platform voor vrede en vrijheid en stimuleert het maatschappelijke en politieke debat.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief