DanceSquare terug op Bevrijdingsfestival 2017

Aankomende editie van het Bevrijdingsfestival Gelderland in Wageningen kunnen dance- en houseliefhebbers weer genieten van het danceplein DanceSquare. De programmering van DanceSquare 2017 is vrijdag 31 maart bekend gemaakt.

Ruud Feltkamp, ook bekend als DJ Rudi Feral, is naast acteur (onder andere bekend van Goede Tijden, Slechte tijden) ook succesvol dj. Al jaren draait hij in clubs en discotheken in Nederland, afgelopen jaar ook op Dutch Valley en zelfs buiten onze landsgrenzen. Als ambassadeur van MasterPeace zal hij tijdens zijn set inhoudelijk aandacht besteden aan vrede, vrijheid en het verbinden van mensen.

Ook Twin Turbo DJ Team draait op het plein DanceSquare. Daarnaast is aanstormend house- en techno talent Luuk van Wijk te horen en draaien Headliner La Fuente, dj veteraan Pat Baker, 2000 and One en Ici Sans Merci tijdens het Bevrijdingsfestival in Wageningen. Hardstyle-legende en oud bekende van het Bevrijdingsfestival Gelderland Zany zal Bevrijdingsdag op DanceSquare afsluiten.

DanceSquare start om 13.00 uur op terrein Duivendaal van Wageningen University.