Laatste helden gezocht voor 4 en 5 mei! (Vrijwilligers)

Word jij gastvrouw op het VIP-deck of ben jij geschikt als vrijwilliger voor het plein ‘De Markt’?
Wij zijn nog last minute op zoek naar een aantal helden om ons te helpen op 4 en 5 mei! Lijkt het jou leuk om samen met andere honderden vrijwilligers het Bevrijdingsevenement Wageningen tot een groot succes te maken?

Vrijwilliger functies voor 4 mei:
Coördinator loopgroepen
Wij zijn op zoek naar twee coördinatoren voor de Nationale Bevrijdingsvuurestafette van 22.00 tot ongeveer 1.00 uur. Werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van de loopgroepen vanaf het Belmonte Arboretum naar hun startplaats op de Generaal Foulkesweg. Daarnaast moeten de plaatsnaamborden ingenomen worden nadat de groepen gestart zijn met de estafette.

Vrijwilliger functies voor 5 mei:
Vrijwilligers VIP-deck
Twee vrijwilligers gezocht voor het VIP-deck van 17.30 tot 00.00 uur. Van 17.15 uur tot 18.15 uur zijn het vooral horecataken, zoals bediening. Enige ervaring in de horeca is wel handig. Na 18.15 uur zijn het vooral taken als gastvrouw of gastheer.
Ben jij onze vrijwilliger die de VIPS een onvergetelijke avond geeft?

Vrijwilliger op podium ‘De Markt’
Een vrijwilliger gezocht voor een leuke functie op het plein ‘De Markt’. Je taken bestaan onder andere uit backstage artiesten begeleiden. Daarnaast ondersteun je de plein coördinator met zijn taken.

Gastvrouw of gastheer (Hotel de Wageningse Berg)
Een vrijwilliger gezocht die de muziekkorpsen (Foulkes Festival) ontvangt en aanmeldt tussen 9.00 en 15.00 uur. Mocht je het leuk vinden om na 15.00 uur nog door te werken, kunnen we altijd extra hulp op het Foulkes Festival gebruiken!

Vrijwilligers worden voorzien van koffie en thee. Afhankelijk van de tijden die je werkt zit er een lunch en/of diner bij inbegrepen. Opgeven voor een van deze functies? Aanmelden kan bij Max van Dulmen via [email protected] of 0317 492682.

Zit jou functie er niet tussen? Helpende handen kunnen we altijd gebruiken! Bel Max van Dulmen voor de mogelijkheden. Wie weet tot ziens?