Vertrek Manon bij Wageningen45

Manon Derksen vertrekt als directeur van Wageningen45. Op Linkedin kondigde Manon haar vertrek aan:

“Twee jaar geleden kreeg ik van het bestuur van Wageningen45 de opdracht om de bedrijfsvoering op orde te brengen en de organisatie financieel gezond te maken. Met de behaalde resultaten en het aflopen van mijn aanstelling, is het moment gekomen om afscheid van elkaar te nemen: na twee jaar ga ik W45 verlaten. Ik ben erg trots dat ik directeur van deze stichting heb mogen zijn. Ik heb veel bijzondere mensen mogen ontmoeten en een belangrijke bijdrage mogen leveren aan het herdenken, vieren en agenderen van onze vrijheid, vrede en veiligheid. Na 15 september sla ik een andere, nog onbekende weg in. Ik kijk hier erg naar uit.”

 

Dank namens bestuur

Wij willen als bestuur van Wageningen45 Manon Derksen hartelijk danken voor haar inzet in de afgelopen twee jaar en de mooie resultaten die zijn behaald. Zij heeft de bedrijfsvoering op orde gebracht en de stichting is weer financieel gezond. Met het aflopen van haar tijdelijke aanstelling en de behaalde resultaten, is het een natuurlijk moment om afscheid van elkaar te nemen en de koers van de stichting opnieuw te bepalen. Tot de aanstelling van een nieuwe directeur zal Hans Sonnemans de functie van de directeur waarnemen.