Vrijheid doorgeven aan nieuwe generaties

Verschilmaker: Erik van Till

De Verschilmakers 

#MaakHetVerschil

Al 77 jaar leeft Nederland in vrede en vrijheid en lijkt dat bijna vanzelfsprekend. In Wageningen45 LIVE op 4 en 5 mei gaat Wageningen op zoek naar nieuwe verschilmakers. In ‘Jij maakt het verschil’ zien en horen we vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding, het indrukwekkende verhaal van 14 hedendaagse verschilmakers.

Vanuit Hotel de Wereld ontsteken Splinter Chabot, Ruben Hein, Lakshmi, Dr. Jean-Luc Murk, Loiza Lamers, Tommy & Rowan, Nazmiye Oral, Dante Kedde, Masood Eslami, Ellen ten Damme, Natascha van Weezel, Fridays for Future, en Krystel van Dinter én veteraan Erik van Till het Bevrijdingsvuur. Allen strijden zij op een eigen manier voor onze vrijheid en dat verhaal wordt zichtbaar in Wageningen45 LIVE, Omroep Gelderland, NOS en RTV Rijnstreek. 

Alvast benieuwd? Lees de verhalen van de verschilmakers hier!

Zij maken het verschil, jij ook?

Zij maken het verschil, jij ook?

quoteDe ontdekking van ‘patient zero’

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI.

 

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

FAQ

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI