Afscheid Maartje van Zadelhoff

08/12/2021

Afscheid Maartje van Zadelhoff

Na ruim 7,5 jaar deel te hebben uitgemaakt van het vaste team gaat Maartje van Zadelhoff per 1 januari 2022 het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (kort: Wageningen45) verlaten.

Maartje blikt terug

"Twee weken voor 4/5 mei 2014 stapte ik voor de eerste keer het kantoor van Wageningen45 binnen. Het was hectisch en werkelijk overal lagen spullen. De drive en passie van mede-collega’s, stagiair(e)s en vrijwilligers greep me gelijk. Iedereen had hetzelfde doel: een onvergetelijk Bevrijdingsevenement neerzetten. Mijn eerste editie vergeet ik inderdaad nooit meer. Het was overweldigend, bijzonder en ik genoot er 100% van. Liefde op het eerste gezicht.

De afgelopen jaren stonden voor mij in het teken van groei. Als professional, maar ook persoonlijk. Ik ben verrijkt door verhalen van veteranen, informatie over vrijheid wereldwijd en mensen in het algemeen. Maar ook door tegenslag en bezuinigingen. Door het (moeten) vernieuwen, innoveren en vooruitdenken.

Ik ga per 1 januari 2022 aan een nieuw hoofdstuk van mijn loopbaan beginnen bij Mood Concepts in Eerbeek. Mijn laatste werkdag voor Wageningen45 is vrijdag 17 december aanstaande. Ik wil iedereen bedanken voor de samenwerking in de afgelopen jaren. En in het bijzonder mijn lieve (ex)collega’s. Blijf het verschil maken!"

Deel dit online

Delen op TwitterDelen op FacebookDelen op WhatsApp

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI.

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
4en5mei@wageningen.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI