Pers

Pers

Persberichtenarchief

 

Persberichten Wageningen45

Wilt u toekomstige persberichten van Wageningen45 ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar 4en5mei@wageningen.nl. Wij voegen u dan toe aan onze verzendlijst.

Accreditatie Bevrijdingsevenement Wageningen 4 en 5 mei

Pers kan accreditatie aanvragen via het aanvraagformulier. Na ontvangst en goedkeuring van de aanvraag ontvangt u zo spoedig mogelijk uw perspas en polsbandje.

U kunt via de accreditatieaanvraag kenbaar maken of u wenst gebruik te maken van de extra faciliteiten zoals een parkeerplaats of internet (in per centrum)

Klik hier voor alle informatie met betrekking tot accreditaties.

Nieuws en social media

Voor een overzicht van ons nieuws verwijzen wij u naar onze nieuwspagina.

Volg ons ook via onze social mediakanalen.

Facebook Wageningen45
Facebook Bevrijdingsfestivalgld
Twitter Wageningen45
Instagram Bevrijdingsfestivalgelderland

Vermelding, taggen en delen

Alle activiteiten op 4 en 5 mei in Wageningen welke worden georganiseerd door Wageningen45, vormen gezamenlijk: Bevrijdingsevenement Wageningen. We stellen het op prijs als u onze online berichten deelt of ons ‘tagt’ of vermeldt in uw berichten. #BEW [afkorting jaartal] Dus #BEW18.

Vragen/informatie

Heeft u vragen over de persaccreditatie of het programma? Neem dan gerust contact op met Wageningen45, Maartje van Zadelhoff–Roelofs via telefoonnummer (0317) 492 673 of via e-mail.

null

Herdenken

In Nederland herdenken wij op 4 mei de militaire en burgerslachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog en latere missies van Nederlandse militairen. Het is en blijft belangrijk om stil te staan bij het leed dat de Tweede Wereldoorlog heeft veroorzaakt.

null

Vieren

Op 5 mei vieren we dat we in Nederland in vrijheid leven. 5 mei is ook een dag om ons te bezinnen op het belang van vrijheid en ons te realiseren dat vrijheid kwetsbaar is. Voor de vrijheid in Nederland hebben velen gevochten en zelfs hun leven gegeven.

null

Educatie

Eén van de doelen van wageningen45 is het vragen van aandacht voor de wereldwijde vraagstukken van vrede, vrijheid en veiligheid. Door middel van ons educatieve programma streven wij naar bewustwording, dialoog en kennisoverdracht.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief