Kolonel bij Defensie Materieel Organisatie
quote

Kolonel bij Defensie Materieel Organisatie

Verschilmaker: Bas van den Berg

Bas van den Berg is kolonel, werkzaam bij Defensie Materieel Organisatie. Van den Berg heeft tot nu toe verschillende missies gedaan. Zo is hij in Angola instructeur demining geweest, waar hij gedemilitariseerde mannen opleidde om de mijnen, die in de burgeroorlog waren gelegd weer te ruimen. In Kosovo was hij kapitein operatien waar hij heeft geholpen om de terugkeer van vluchtelingen mogelijk te maken. In Afghanistan heeft Van den Berg als adiviseur gewerkt voor de Senior CIvillian Representative, wat inhoudt dat hij de politieke en diplomatieke contacten met de Afghaanse autoriteiten en met de gehele internationale gemeenschap onderhoudt.

Verder is Van den Berg actief als vrijwilliger bij de Invictus Games, is hij voorzitter van de Vereniging Veteranen Zwolle en penningmeester bij de Vereniging Veteranen Regiment Genietroepen. 

Verschilmakers

Verschilmakers

quoteEen activist voor de LHBTQI+ community

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI:
Jaarverslag 2021Verkorte Jaarrekening 2021Publicatieplicht ANBI-status

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI