Vrijheidsbox

Speciaal voor studenten: vrijheid deel je samen! Door het coronavirus kunnen we op 4 en 5 mei niet in grote getalen bij elkaar komen om te herdenken en te vieren. Met de Vrijheidsbox kun je tóch samen van Bevrijdingsdag genieten.

In de box vind je daarom van allerlei producten (eten en drinken) die je samen kunt delen. De Vrijheidsbox is zorgvuldig in elkaar gezet door leerlingen van Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Zij hebben nagedacht over passende producten bij het vieren van de vrijheid. Zo zijn deze leerlingen, de verschilmakers van morgen, betrokken bij de boodschap van 4 en 5 mei.

De Vrijheidsbox deel je met jouw verschilmaker! Ben je een Wageningse student en wil je graag de vrijheid delen? Geef je hier op.

 

 

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI.

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
4en5mei@wageningen.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI