Stuur een gratis kaartje
aan jouw Verschilmaker!

Kaartencampagne met Kaartje2go

Rond 4 en 5 mei 2023 zullen wij deze actie voortzetten! Stuur jij dan ook een kaartje?

Voorafgaand aan de feestdagen kon jij een gratis kaartje sturen aan jouw Verschilmaker! Door een mail te sturen naar contact@wageningen45.nl of je in te schrijven op onze nieuwsbrief, kon je meedoen aan de campagne in samenwerking met Kaartje2go! Met een unieke code kon jij een persoonlijke Verschilmaker een gratis wenskaart sturen voor de feestdagen!

Je kon een kaartje sturen aan jouw persoonlijke verschilmaker (van nu en morgen) of een WOII-veteraan (iemand die het verschil heeft gemaakt voor onze vrijheid)! Iemand die iets bijzonders doet in jouw leven, met kleine of grote gebaren, om jou en/of anderen vrij te laten voelen. Samen met Kaartje2go daarom deze speciale wenskaartactie, om onze verschilmakers een warm hart toe te dragen rondom de feestdagen.

'Wie maakt voor jou het verschil?'
Al 77 jaar leeft Nederland in vrede en vrijheid en lijkt dat bijna vanzelfsprekend. Met deze actie bedanken we de laatste generatie bevrijders: de verschilmakers van toen. En tegelijkertijd zoeken we naar nieuwe verschilmakers: wie maken nu het verschil voor onze vrijheid? Ook in jouw eigen leven? Wie is met recht een ‘verschilmaker’ en verdient een speciale wenskaart tijdens de feestdagen? Ook namens Kaartje2go heel veel dank voor dit mooie gebaar! Vrijheid: jij maakt het verschil! 

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Actievoorwaarden

 • De actie is alleen geldig op onderstaande
  kaarten uit de Wageningen45 collectie.
 • De actie is alleen geldig
  op het formaat “Normaal”.
 • Per persoon is er recht op 1 gratis kaart
  + verzendkosten t.w.v. maximaal € 4,15.
 • Alleen verzendkosten binnen
  Nederland wordt vergoed.
 • Er is een beperkt aantal
  kaarten beschikbaar (OP = OP).
 • De actie voor persoonlijke Verschilmakers loopt t/m 20-12-2022.
  Let op: een kaartje aan een WOII-veteraan kon tot 06-12-2022 naar Wageningen45 worden gestuurd in verband met verzending.
Ga naar Kaartje2go

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI:
Jaarverslag 2021Verkorte Jaarrekening 2021Publicatieplicht ANBI-status

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI