Partners

Partners 

Doe mee: samen maken wij het verschil!

De vrijheidsboodschap kent vele afzenders. En tegenwoordig veel verschillende kanalen. In 2021 was de herdenking en viering voor het eerst online. En met succes: miljoenen mensen kwamen vanuit Wageningen in aanraking met de boodschap van herdenken en vieren. Dat succes zetten we in 2022 graag door, waardoor we fysiek de bezoeker kunnen raken met impactvolle live-evenementen. En online het publiek en het bereik kunnen blijven vergroten door toegankelijke online programmering: ‘the best of both worlds’.

Samen met partners creëren we een continu programma, zodat we het hele jaar de vrijheidsboodschap kunnen verspreiden. Met verschillende (online) programma’s en bovendien blijven de geliefde en impactvolle live-evenementen mogelijk. Ook kunnen de internationaal geprezen en bezochte evenementen op 4 en 5 mei vrij toegankelijk blijven. We zoeken het hele jaar de verbinding met een brede (nieuwe) doelgroep, die wellicht voor het eerst in aanraking komt met vieren & herdenken. Zo bouwen we samen aan een toekomstbestendige vrijheidsboodschap in 2025, als we 80 jaar vrijheid vieren.

 

Partners Wageningen45

Familie

Gemeente Wageningen
Gelderland herdenkt
NC 45 mei
Vfonds
Wageningen University & Research
Ministerie van Defensie
Omroep Gelderland
NOS

Partners

Rabobank
Unilever
Marin
Jumbo
Menzis
ACV Groep
Agruniek Rijnvallei
Hooijer Wegenbouw

Vrienden

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Provincie Gelderland
Sena
Prins Bernhard Cultuurfonds
Poppunt Gelderland
Cultuur Oost
Amnesty International 
Acht miljoen gesprekken 
Rode Kruis 
Veteraneninstituut 
PAX 
Stichting Erfgoed Hotel de Wereld 

Benieuwd?

Meer informatie over de mogelijkheden om bij te dragen staan beschreven in onze partnerpropositie. Neem contact op met Hendri Markvoort per telefoon: 06 - 13 04 40 58 of per e-mail hendri.markvoort@wageningen45.nl dan bekijken we de mogelijkheden voor een inhoudelijke samenwerking op maat!

Bekijk hier

Met dank aan

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI.

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
4en5mei@wageningen.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI