Vrijwilligers gezocht!

Vrijheidsevent

3 t/m 6 mei

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die ons team komt versterken?

De voorbereidingen voor 4 en 5 mei zijn in volle gang! We hopen ook dit jaar weer samen te kunnen werken met vele betrokken vrijwilligers, met jou! Want 4 & 5 mei, samen ook wel bekend als 'Vrijheidsevent', kunnen we niet realiseren zonder de inzet van alle geweldige vrijwilligers!

Er is van alles te doen op 4 en 5 mei: catering, logistiek (opbouw/afbouw), thema-activiteiten tijdens de Bevrijdingsvuurceremonie, het Bevrijdingsfestival en nog veel meer.

Niet alleen op 4 & 5 mei, maar ook op 3 en 6 mei kunnen we ondersteuning goed gebruiken zoals bij het opbouwen en afbreken van activiteiten.

Wil je ons helpen om ook dit jaar weer een groots en inhoudelijk Vrijheidsevent neer te zetten? Meld je snel aan! We kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Ben jij enthousiast geworden?
Vul onderstaand formulier in!

Aanmelden als vrijwilliger

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI:
Jaarverslag 2021Verkorte Jaarrekening 2021Publicatieplicht ANBI-status

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI